woensdag 15 augustus 2012

[DIY] ARTISTIC WIRE

Misschien kennen jullie de site http://www.ispydiy.com/ wel. Daar haal ik echt heel veel inspiratie vandaan. De laatste tijd waren er heel veel DIY's te vinden met ijzerdraad. En ik dacht, laat ik dat eens proberen! Maar het is zo makkelijk nog niet. 


Ik dacht, ik begin bij het makkelijkste: Een hartjes ring. Maar voor ik het wist lagen er overal mislukte hartjes verspreid. Dit zijn uiteindelijk mijn drie mooiste ringen geworden. Ik ben nog best tevreden. Klik hier voor de 'Heart ring DIY'.

Nu ik de hartjes een beetje onder de knie had probeerde ik de 'Heart bracelet DIY'. Maar het is mij nog steeds niet gelukt een mooie sluiting te krijgen. Helaas pindakaas.

Dit was de ergste. Een strik maken van ijzerdraad is écht heel moeilijk. Met dunner ijzerdraad is het mij wel gelukt, maar dat is helaas niet stevig genoeg. Mijn resultaat van de 'Wire bow ring DIY' vind ik niet geslaagd. 

En met dit resultaat ben ik wel blij! Deze 'Heartbeat necklace DIY' ging heel snel. Ik vind hem echt mooi geworden. 

Ik denk dat ik de hartjes ringen en de ketting wel eens zal dragen. Maar de rest vind ik helaas niet mooi genoeg geworden. Ik denk dat ik het nog eens een keer ga proberen met ander draad. Want het zou geweldig zijn als het net zo mooi wordt als die van ISpyDIY.com.


2 opmerkingen:

Leuk dat je een reactie achter laat!