donderdag 23 augustus 2012

OMBRE NAILS

Deze nagellak hebben jullie al gezien op een sleutel van mij die ik gelakt had. En nu ook op mijn nagels, maar dan in ombre stijl. Wil jij weten hoe ik het heb gedaan? Lees dan verder! 

Wat heb je nodig? Voor de ombre nagels zelf heb je twee (of meer) kleurtjes nagellak, een topcoat, een fijne spons, wattenstaafjes en nagellak remover nodig.

Natuurlijk heb ik ook eerst mijn nagels gevijld en een basecoat aangebracht.
Dan kunnen we beginnen. Breng je kleuren nagellak aan op de spons, zorg ervoor dat het je hele nagel kan bedekken. Dep het dan voorzichtig op je nagels en ga zo al je nagels langs. Breng weer nagellak aan op de spons en begin aan je andere hand, zodat het eerste laagje van de eerste hand kan drogen. Begin dan aan de tweede laag zodra de eerste droog is en ga zo verder tot je het gewenste resultaat hebt. Ik had maar twee lagen nodig. 
Breng daarna de topcoat aan. Je nagels hoeven nog niet droog te zijn, want als het uitvlekt door de topcoat zorgt het juist voor nog meer ombre effect.
Haal dan de nagellak om je nagels weg met wattenstaafjes met nagellak remover. En voila, mooie ombre nails!
Het was de eerste keer dat ik dit deed. En ik vind het best mooi gelukt! De volgende keer ga ik het denk ik met drie kleuren proberen. :)

Welke kleuren zal ik de volgende keer gebruiken, roze of blauwe kleuren?

3 opmerkingen:

Leuk dat je een reactie achter laat!