maandag 27 augustus 2012

CAVIAR NAILS

Zien die mini flesjes er niet leuk uit? Ik heb ze een tijdje geleden gekocht en het was tijd om er eindelijk iets mee te doen. In twee van de flesjes zitten 'kaviaar' bolletjes, en met eentje daarvan heb ik caviar nails gemaakt. 


Dit zijn de twee mini flesjes met 'kaviaar' bolletjes. Ik heb de linker gebruikt omdat het dezelfde kleur was als mijn nieuwe lakje. Die ik ook gelijk uitgetest heb. 
Als eerst kies je een leuk lakje dat past bij je kaviaar. Dan vijl je je nagels zoals je wilt, en breng je een basecoat en daarna je gekozen lakje aan. Ik heb een plastic bakje op zijn kop neergezet en in de onderkant de bolletjes gedaan. Breng daarna topcoat aan en dan direct je nagel door de kaviaar rollen. Druk de bolletjes goed aan en zorg dat ze goed verdeeld zijn, en haal de bolletjes die naast je nagel blijven plakken eraf. 
Voor de stevigheid kan je eventueel nog een laagje topcoat er overheen doen. Het lila lakje dat ik heb gebruikt is 'Lavender Cupcake' van NYC. Bij dit lakje moet je echt twee lagen aanbrengen voor een mooie dekking. En gelukkig droogt hij heel snel.
Zoals je ziet heb ik maar één nagel met kaviaar gedaan omdat ik maar een ienie mini flesje met kaviaar bolletjes had. 
Het is moeilijk om ervoor te zorgen dat de bolletjes aan de rand van je nagel blijven zitten. En het zou leuker zijn geweest al mijn nagels te doen.
De volgende keer maak ik caviar nails met het andere mini flesje. En dan hoop ik dat ik genoeg heb om al mijn nagels te bedekken. 

En als de mini flesjes leeg zijn kan je er natuurlijk ook leuke dingen mee maken. Ik houd jullie op de hoogte!

Of wat denken jullie van discodip? :)


2 opmerkingen:

 1. vraag me af of het wel zo praktisch is, ik denk dat het er bij mij heel snel af zou gaan haha ;p
  maar het ziet er wel heel leuk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat valt nog mee gelukkig :) Maar als je ergens hard langs gaat met je nagel raak je wel paar bolletjes kwijt.

   Verwijderen

Leuk dat je een reactie achter laat!